Private Cloud

Net als een public cloud is een private cloud gebaseerd op cloud computing. Dit houdt is dat er verschillende resources van verschillende servers beschikbaar worden gesteld. Vervolgens kunnen deze server voor allerlei taken worden gebruikt om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen.

 

Een private cloud is heel erg schaalbaar, wat u de kracht geeft om te groeien of te krimpen wanneer u dat graag zou willen. Bij een pricate cloud kunt u uw bedrijfsomgeving samenstellen die volledig aan uw wensen voldoet, met uw eigen hardware en software wensen.

 

Bij een private cloud, verzorgd door Weritech, kunt u rekenen op proactief beheer. Dit houdt in dat er een goeden en snelle service wordt verleend. Daarnaast geeft Weritech u een advies als het gaat om een systeem dat het beste aansluit op uw eisen en wensen. Dit kan worden verzorgd op de hardware, software en virtualisatie gebied. Zo bied Weritech om uw eigen private cloud in te richten en te beheren met VMWare. VMWare is in onze ogen de beste oplossing voor virtualisatie van een private cloud. Het bied een snelle en stabiele omgeving voor u om uw dagelijkse werkzaamheden zonder zorgen uit te voeren.

 

Voordelen: