Mobiele telecom diensten van Weritech

Kies voor het comfort van het nieuwe mobiele werken

Het beheer van uw IT krijgt nu een logische aanvulling. Weritech maakt uw mobiele telefoons, smartphones en tablets een integraal onderdeel van uw IT beheer. Weritech is Solutions Partner van FirmTel Managed Mobility. Hiermee kunnen wij nu ook uw mobiele telecom zorg uit handen nemen.

Mobiele communicatie voor uw bedrijf: het kan nu anders.

Per dag medewerkers aan- en afsluiten, uw bedrijfsdata afschermen bij verlies of diefstal, mobiele diensten aanpassen aan de functie van uw medewerker. Uw mobiele communicatie en uw IT infrastructuur onder één vertrouwd dak met Weritech.

Smartphones en tablets zijn in feite computers en kunnen nu ook als zodanig beheerd worden. Een ‘mobiel probleem’ kan vergelijkbare oorzaken hebben, zoals een server die ‘hangt’, verkeerde rechten, onjuiste instelling, falende verbinding …. Weritech is als geen ander in staat om ook uw mobiele toestellen effectief en efficiënt beheren omdat wij onze diensten nu hebben uitgebreid met FirmTel.

Weritech levert en ondersteund FirmTel. FirmTel is een nieuwe mobiele telecom aanbieder voor de zakelijke markt. Ontwikkeld vanuit een andere visie dan een klassieke telecom operator. Voor bedrijven en organisaties waarbij mobiele communicatie topprioriteit is geworden. De FirmTel simkaarten zijn uniek omdat ze gekoppeld zijn aan het beheersysteem van IT dienstverleners zoals Weritech.

Dat betekent voor u:

U regelt alles met Weritech. Dus geen callcenters meer.

Een tablet of smartphone beschikbaar stellen aan uw medewerkers? Uw IT-dienstverlener regelt het van A tot Z. Van de levering van het toestel, het installeren van de simkaart, het toekennen van gebruiksrechten tot optimale beveiliging van uw bedrijfsdata. Weritech levert een complete beheersoplossing voor uw bedrijf of organisatie. Bespaar uzelf callcenters, kastjes en muren.

Mobiele aansluitingen per dag wijzigen, opzeggen of toevoegen

Onze mobiele abonnementen van FirmTel zijn dagelijks opzegbaar. Dat betekent dus stoppen met betalen voor simkaarten die niet langer nodig zijn. Abonnementen en bundels zijn ook direct (opwaarts en neerwaarts) aan te passen wanneer u dat zinvol vindt. En nieuwe simkaarten uitrollen zonder papieren rompslomp. Kortom, u betaalt slechts voor daadwerkelijk gebruik en kunt direct inspelen op veranderende omstandigheden binnen uw organisatie.

Bij Weritech kennen we geen anonieme klanten

De grote telecom aanbieders staan bekend om hun callcenters, ingewikkelde bundels, langlopende contracten. Bij Weritech loopt alles via uw vaste contactpersoon. Onze servicedesk is uiteraard direct beschikbaar, en onze mensen kennen u, uw medewerkers en uw bedrijfsapplicaties. Dat maakt het werken zo gemakkelijk en leuk.

Weritech ziet waar het mis gaat

FirmTel maakt gebruik van het netwerk van Vodafone, een van de 2 grote aanbieders die voortdurend investeert in verbetering van de capaciteit en nieuwe toepassingen. Smartphones, tablets zijn in feite computers en kunnen vergelijkbare ‘problemen’ hebben. Vanuit ons beheersysteem hebben wij een 360 graden blik over uw netwerk en zien wij waar het mis gaat. Bij storing kan er direct worden gehandeld. In de meeste gevallen kan het probleem direct en op afstand worden verholpen.

Vooraf voorkomen, niet achteraf genezen

De ene gebruiker is de andere niet. Commerciële medewerkers moeten in de regel over uitgebreide bel- en datafaciliteiten beschikken. Maar geldt dat voor iedere medewerker? Bij Weritech maken we gebruiksprofielen voor uw (groepen van) medewerkers waarbij de rechten kunnen worden gestandaardiseerd. In het gebruiksprofiel kunnen bepaalde modules (bijvoorbeeld dataroaming, buitenland bellen, betaalnummers) aan- of uit- worden gezet. U bepaalt en Weritech regelt het voor u met een druk op de knop. Dus vooraf inregelen wat mobiel wel en niet is toegestaan om nare verrassingen achteraf te voorkomen.

Unieke mobiele beveiliging via de simkaart

Vanuit ons beheersysteem hebben wij zicht op uw servers, mobiele apparatuur en netwerkbronnen. Soms doen er zich situaties voor waarbij snel handelen noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij verlies, diefstal of einde dienstverband. Met een simpele druk op de knop kunnen wij uw FirmTel simkaart blokkeren, uw bedrijfsdata op het toestel wissen, databronnen blokkeren, maar ook telefoontjes doorschakelen naar de receptie.

Verbruiksgegevens waar u wat mee kunt

U betaalt dezelfde tarieven als bij de grote operators (Vodafone en KPN). Met heldere gespecificeerde facturen en gebruiksgegevens zijn toegespitste analyse mogelijk per medewerker, afdeling en mobiele dienst (bellen in binnen- en buitenland, data, sms). Heldere rapportage betekent dat u de mobiele kosten van uw organisatie kunt monitoren, analyseren en optimaliseren. In combinatie met de zeer flexibele abonnementen van FirmTel kunnen we direct actie voor u ondernemen en de kosten beter beheersen.

Wij laten u graag kennismaken met onze visie op het nieuwe mobiele werken. Smartphones zijn immers al computers geworden waarmee ook gebeld kan worden. De werelden van IT en Telecom sluiten echter nog altijd onvoldoende op elkaar aan. Hoogste tijd om even stil te staan bij hoe het anders en beter kan.

Wilt u meer weten over onze visie op het nieuwe mobiele werken? En de mogelijkheden om uw mobiele telecom anders en beter te regelen?  Neem dan contact op met onze verkoop afdeling bij Weritech voor een vrijblijvend gesprek en oriëntatie.