Welkom ondernemer uit Oostplaat

Glasnet Oostplaat en Weritech nodigen u uit om aan te sluiten op het Glasvezelnetwerk van Glasnet Oostplaat!

Door het digitaliseren van de werkomgevingen hebben steeds meer bedrijven behoefte aan een snel, stabiel, efficiënt en veilige internetaansluiting. Hiervoor heeft u een internet aansluiting nodig met de hoogste kwaliteit.

Waarom via Weritech?

Internetdiensten in combinatie met mobiliteit vergt de hoogste kwaliteit. Onze visie op dit gebied is dat wij als ICT facilitair service bedrijf

 ook de hoogste kwaliteit willen leveren. Dit kunnen wij leveren door een directe verbinding met het Glasvezelnetwerk van Glasnet Oostplaat te maken. Wij hebben geïnvesteerd om deze directe verbinding te kunnen maken. Zo kunnen wij u de hoogst mogelijke kwaliteit bieden.  


Hierdoor kunnen wij u op de meest veilige, snelste manier internet diensten leveren. Zelf controle hebben over de te leveren diensten betekent de hoogste kwaliteit of service voor u.

Waarom heb ik Glasvezel nodig?

 Dit is misschien wel de belangrijkste vraag die u, voor u overgaat naar het afnemen van diensten over glasvezel, jezelf stelt. Waarom is de overstap van een ADSL- of kabelverbinding naar een glasvezelverbinding nou zo'n sprong in de toekomst?
Wat maakt deze techniek dan zoveel beter? En waarom nu overstappen en niet even wachten?

Logische vragen die vragen om duidelijke antwoorden. U kent het wel: u wilt uw collega's een filmpje op YouTube laten zien, maar na veel haperen en een verbinding die vastloopt, besluit u om het filmpje te laten voor wat het is. En wat dacht u van die belangrijke e-mail; hij moet de deur uit, maar uw internetverbinding is traag en laat u in de steek. Zou het niet geweldig zijn; altijd snel internet? Onbeperkte snelheid; het is binnen handbereik. Ook voor u!

Een glasvezelaansluiting biedt de oplossing. En het mooie is: u bent vaak nog voordelig(er) uit ook!

 

Wellicht hebt u er al eens over nagedacht.

 De prijs/downloadsnelheid -combinatie is op dit moment, terwijl de techniek nog erg jong is, al minimaal gelijk aan die van ADSL en kabel, maar de uploadsnelheid is veel hoger. Daarbij ben je met glasvezel zeker van de snelheid die je hebt besteld. Met glasvezel ben je klaar voor de toekomst die, met de snel opeenvolgende ontwikkelingen, al spoedig voor je deur staat.

Op uploadsnelheid loopt glasvezel al ver voor. Niet van belang? Zeker wel, want steeds meer toepassingen vereisen een steeds grotere uploadsnelheid. In het bijzonder z.g. "cloud-toepassingen (zoals Online werken, server in een datacenter, Drop Box) waarbij bestanden online gezet worden zodat ze op alle gewenste apparatuur beschikbaar zijn (Tablets, IPad, telefoons, andere PC's). Wanneer u hier foto's op wilt zetten zal u deze moeten uploaden. Met glasvezel gaat dit minstens 10x zo snel.

Met andere woorden komen we graag met u van gedachten wisselen of Glasvezel daadwerkelijk een voordeel voor uw organisatie kan betekenen.

Connectiviteit van zowel u bedrijf als uw medewerkers is al erg belangrijk.
Wist u dat uw medewerkers 7 uur per week meer werken als u alleen al email mobiel toegankelijk maakt?

En deze uren worden niet door werkgever betaald.

Wat kunt u van Weritech verwachten?

Als experts adviseren, installeren en beheren we de netwerk- en telefonieomgeving van onze klanten. Zodat u zonder ICT zorgen, kan blijven werken. Met onze cloud oplossingen bieden wij u kansen en zorgen wij als ondernemer.

Wij kunnen aan u de volgende diensten via Glasnet Oostplaat leveren

De combinatie van onze diensten (advies, meedenken, ontzorgen, 1 factuur, 1 verantwoordelijke) blijkt bij veel klanten aan te slaan en hierdoor biedt Weritech u de mogelijkheid de focus op uw eigen onderneming te behouden.

Documenten

Aanvraagformulier Internet Access Glasnet Oostplaat.pdf

 

Voor meer informatie, neem contact op met een van onze medewerkers via het contactformulier of telefonisch via sales +31 (0)162 744 064.